13
0

„A személyes érzéseimről nem akarok beszélni a tüntetéssel kapcsolatban, de megerősített abban, hogy folytatnom kell a munkát az FTC elnökeként, mert ezzel a kultúrával le kell számolni” – mondta Kubatov Gábor, aki ugyanakkor elárulta: a tüntetés hatására nem erősítette meg a védelmét, nem fog testőrökkel járni, illetve változtatni az életén, és a családjának is ezt javasolta.

„A vénaszkennerrel kapcsolatban semmiféle jogsértés nem történt, amely indokolttá tenné, hogy eltöröljék. Ez csupán egy műszaki újítás a szurkolók beengedéséhez. Bizonyos drukkerek részéről ez csak egy indok, hogy cirkusz legyen a klub körül” – mondta Kubatov, hozzátéve, hogy a holland Den Haagnál például arcleolvasó szerkezetet használnak.

A klubelnök szerint annak a 3000 drukkernek, akik a vénaszkenner miatt nem látogatják a meccseket, nem érződik a hiánya, ugyanis a 2013/14-es idényhez képest alig több mint 500-zal csökkent az átlagnézőszám az előző szezonban. „A többség a meccsre járás és nem a tüntetés mellett van, de nem mondtunk le senkiről, csak 15 kitiltott emberről. Az a 3000 szurkoló is bejöhet, aki jelenleg tüntet, de vállalnia kell a tetteit.” mondta Kubatov, aki hozzátette, nem hajlandó olyanokkal közösséget vállalni, akik például horogkeresztes zászlót visznek a stadionba.

Mint ismert, múlthét vasárnap a zöld-fehér ultrák az elnök háza előtt tüntettek, amelyre Kubatov Gábor felesége nyílt levélben reagált. A magukat kirekesztettnek érző szurkolók nem hagyták válasz nélkül, így a Fradi háza táján lévő, nem tisztázódó adok-kapok úgy tűnik, kezd elharapódzni. Kubatov Ágnes és a drukkerek levelezését itt elolvashatjátok.

Forrás: MTI
SHARE