31
0

A Nagykörúton, a Vígszínház mellett található a főváros egyik legjobb reggelizője, ahol nem csak a napod indíthatod, akár este is betérhetsz, ha egy könnyed és hagyományos vacsorára vágysz.

A Kino Kávézó nem csupán egy egyszerű reggeliző, ahová reggel munka előtt beszaladsz egy kávéért és péksütiért, annál sokkal több. A megálmodók, Faragó Tamás és Löw Zoli, akiknek a célja egy otthonos hely létrehozása volt. Fontosnak tartották, hogy a hangulat családias legyen, amelyet a kellemes berendezéssel és a kedves kiszolgálással hamar el is értek, hiszen az étterem évek óta sokak kedvence.

Fotó: kinocafe.hu

A kínálat elég széles, mindenféle extrákkal felturbózott szendvicsek, rántották, saláták mellett különleges sütemények is az étlap díszei. Az egyik fő attrakció a házi készítésű sajttorta, amely szintén nagyon változatos, az aktuális szezonnak megfelelően újulnak meg az ízek.

A cég sikerének köszönhetően már a Duna másik oldalán, pontosabban a Margit körúton is terjeszkedik. Az Átrium moziban alakították ki a Kino legújabb üzletét, amely jóval tágasabb, mint a pesti étterem, de ennek ellenére ugyanúgy megtartotta a barátságos atmoszférát. A Kino olyannyira vendégközpontú, hogy törzsvendégeiket kártyákkal jutalmazzák, amelyre pecséteket lehet gyűjteni minden egyes 1500 forint feletti fogyasztásnál. 10 pecsét után pedig 3000 forint értékű ajándék fogyasztással lepik meg a hűséges vendégeket.

Fotó: kinocafe.hu

A Kinoban szinte lehetetlen olyan reggeli frissítő italt választani, amellyel ne tudnának kiszolgálni: legyen az akármilyen extra kávé, tea, forró csoki, turmix vagy éppen rostos üdítő. De ha netán alkoholos italra szomjazol, náluk ezzel az igénnyel sem foghatsz mellé, csapolt sörök, mennyei borok és koktélok közül válogathatsz.

A hely nagy előnye, hogy a nap szinte bármelyik szakaszában betévedhetsz, hiszen reggel 9-től, egészen este 11 óráig várják a vendégeket. A Kino egyébként, ahogy neve is elárulja, több mint egy reggeliző, ha netán filmezni támad kedved, akkor mindkét helyen beülhetsz megnézni egy mozifilmet. Bővebb információt a Kino Kávézó honlapján találsz.

Fotó: kinocafe.hu

SHARE