11
0

Ha létezik olyan, hogy szívcsakra, akkor a kultúráé valóban Berlinben van. Nem hinném, hogy pont ezért, de a lényeg, hogy idén először USA, Brazília, Argentína és Chile után Európában is leverik a partysátor cölöpjeit Perry Farrelék. A kétnapos fesztiválra ráadásul Magyarországról kedvezményes áron vehetünk jegyet, és még a vonat is akciós a Take Berlin Promotions jóvoltából.

Már korábban írtunk róla, hogy a Take Berlin Promotions kampányának célja, hogy a Kelet-Közép-Európai fiatalságnak elérhető közelségbe “hozzák” Berlint. Mivel a német fővárosban és környékén szinte minden megtalálható, ami fesztivál felhozatalban érdekes lehet, ezért ezeket most nem is taglalnánk részletesebben. A lényeg az, hogy a Lollapalooza így már tényleg egy köpésre (egy 119 eurós köpésre) van.

A Lollapalooza a világ egyik leghíresebb fesztiválja. Az egykori Templehof reptéren szeptember 12-13-ig így igen komoly lineup jött össze. Itt debütál majd Skrillex és a Boyz Noise közös projektje, a Dog Blood. Fellép majd az idén zseniális lemezzel jelentkező FFS (Franz Ferdinand és a Sparks supergroupja). Lesz még Tame Impala is, és ha valakinek még mindig kevés lenne az ausztrál pszichedelikus rock, akkor elmehet még Pondra is, a Kevin Parker nélküli Tame Impalára. A Templehofon adja egyetlen koncertjét idén Macklemore & Ryan Lewis, továbbá olyan headlinerek játszanak a nagyszínpadon mint a The Libertines, a Muse, Belle & Sebastian vagy a Bastille.

forrás: lollapalooza.com

Az izmos lineup-ot figyelve nem csoda, hogy az underground rocklegenda, Perry Farrell által életre hívott fesztiválra máris akkora az érdeklődés, hogy kifutóban vannak az akciós bérletek, Magyarországon jelenleg még 100 szerencsés bulizhat Berlinben az akciós, 119 eurós áron, mely mellé kedvezményes vonatjegy opció is vásárolható, 39euró/út áron.

A négy színpaddal indító fesztivál külön figyelmet szentel a családosoknak, így egyedülálló módon külön helyszínt indít a gyermekeknek Kidsapalooza néven, Berlin extravagáns oldalából kiindulva pedig a divat fanatikusainak is kedvezve, itt debütál az új Lolla helyszín, a Fashionpalooza is.

[youtube id=”Q8LarDlzEw8″]

Még egyszer a fontos infók röviden:

  • Időpont: Szeptember 12-13
  • Helyszín: Tempelhof reptér, Berlin
  • Hetijegy: 119 EUR
  • Napijegy: 69 EUR
  • További információk a fesztivál hivatalos oldalán
SHARE