0
0

Lassan mindenki megszokja, hogy a Széll Kálmán teret egy ideje apokalipszisközeli állapotok uralják, és legalább 5-10 pluszpercet rá kell szánni, hogy a gyalogos átvergődjön az egyik oldaláról a másikra, ám épp mire kiismerné magát a kerítésdzsungelben, átvariálják az útvonalakat. A tér felújításának harmadik szakasza vasárnap kezdődik, el lehet felejteni az eddigi útvonalakat. Mivel ebben a szakaszban az építési munkálatok már az egész területre kiterjednek, a tér belső részére egyáltalán nem mehetnek be a gyalogosok, a szélein kell közlekedniük.

A Várfok utcából és a Csaba utcából induló buszokat ebben az időszakban a metró és a 4-es, 6-os villamos végállomásától a Vérmező utcai lépcsőn keresztül, majd onnan a Vérmező utca-Várfok utca útvonalon vagy a Margit körút felől lehet megközelíteni. Szintén áthelyezésre kell számítani a 39-es, a 155-ös, a 156-os és a 922-es buszok esetében is.

Változnak egyes buszok végállomásai is: a 21-es, a 21A, a 139-es, a 140-es és a 140A busz végállomása a Várfok utca Csaba utca felé egyirányú alsó útszakaszára kerül át, amit újonnan adnak át.

SHARE