1
0

A városban állandóan szembejövő lánybúcsús társaságok jelenléte biztosan jelzi, hogy javában tart az esküvői szezon. A megfelelő vőlegény kiválasztása után jöhet a következő kihívás: a tökéletes esküvői ruha megtalálása.

Az oltár felé vezető út sokszor stresszes, hosszadalmas, és rengeteg szervezést igényel, ebben tudnak nagy segítséget nyújtani az esküvői szalonok. Az Eternity Esküvői Ruhaszalon éppen ezen a gyönyörű, de egyben kaotikus időszakon vezeti át kézen fogva a menyasszonyokat, hogy végül abban a ruhában kössenek ki választottjuk mellett, amilyenről mindig is álmodtak.

Hogy zajlik egy esküvői ruha kiválasztása kezdve onnan, hogy a menyasszony besétál a szalonba egészen addig, hogy az oltárhoz vezetik?

Szalonunkban egy személyes látogatást követően először is felmérjük a menyasszony igényeit. Beszélgetünk vele, megkérjük, hogy meséljen az elképzeléseiről, a vőlegényről, arról, milyen esküvőt szeretne. Fontos, hogy a legapróbb részletekig beavasson minket a dekorációtól kezdve a helyszínig, hogy mindent számba tudjunk venni a Tökéletes ruha kiválasztásához. Szalonunkban arra törekszünk, hogy minél jobban megkönnyítsük a menyasszonyok dolgát, hisz egy esküvő megszervezése sokszor stresszes feladat. Ha ebből már legalább egy terhet levehetünk a menyasszony válláról, és ezzel is segítünk még varázslatosabbá tenni a Nagy napot, akkor már megérte!

Az egyik legfontosabb momentum az esküvői ruha, melynek megtalálásához szalonunkban profi szakemberek segítségével próbáljuk megkönnyíteni a mennyasszonyok döntését. Nagy odafigyelést szentelünk minden menyasszony elképzelésének megvalósítására, a ruhák tökéletes méretre igazítására, a kedves, családias, feszültségmentes légkörre, és igyekszünk minden igényt kielégíteni szolgáltatásainkkal. forrás: eternityszalon.hu

Ha megvan a Tökéletes ruha, milyen további kiegészítők jöhetnek még?

Szalonunkban a menyasszonyi ruhák mellett számos kiegészítőből is válogathatnak bátran az arák. Megtalálhatóak menyecske, alkalmi és koszorúslány ruhák, ezen kívül pedig minden kiegészítő, amelyek még jobban kiemelhetik a kiválasztott ruha tökéletességét. Fátylak, kesztyűk, bolerók és stólák mellett ékszerek, tiarák, hajdíszek, gyűrűpárnák, szütyők, egyszóval minden kiegészítő, amely fontos lehet a nagy napon, megtalálható nálunk. Szolgáltatásainkhoz tartozik a ruhák tökéletes méretre igazítása, mindezen felül több partnerünk is van, sminkes, fotós, dj, virágos, akiket bizalommal ajánlani tudunk a menyasszonyok számára.

Milyen szabású ruhák a legkeresettebbek?

A menyasszonyi ruha trend évről évre változik, igyekezve minden stílust kielégíteni. De emellett mindig is megvoltak azok a tradicionális eszmék, melyek örökké fennmaradnak. Éppen ezért volt nagymamáink kedvenc esküvői viselete például a hagyományos A-vonalú csipke menyasszonyi ruha, és épp ezért oly kívánatos még a mai napig is egy csodaszép csipke csoda – van, ami sosem megy ki a divatból. Semmi nem vész el, csak átalakul! Napjainkban a vintage-vonal újra előtérbe került, mely a letisztultságot, a nőiességet, a hagyományt, és persze a csipkét részesíti előnyben. De ugyanakkor még mindig nagy a kereslet a nagy tüll szoknyás báli ruha iránt, hisz sokaknak elképzelhetetlen tüll szoknya nélkül az esküvői ruha. Egyre többen keresik a sellő és karcsúsított ruhákat is, melyek szépen kiemelve az alakot igazodnak a menyasszonyhoz. Emiatt nehéz megmondani, hogy idén ezt, vagy azt a fazont jobban keresték a menyasszonyok. Hisz minden menyasszony más és más, különböző az elképzelésük a tökéletes esküvői ruháról, és ez így is van rendjén. Mi pedig örülünk, hogy sok szép esküvői ruhánkból minden ízlést ki tudunk elégíteni, legyen az csipke, tüll, színes vagy sellő!

forrás: eternityszalon.hu

Észrevehető jelentős változás az esküvői ruhák iránti keresletben azóta, amióta 2013-ban megnyílt a szalon?

Minden évben piacra kerülnek az újabb trendek. Idén például nagy sikere volt az egyszerű, elegáns, egyenes szabású, hátul esetleg nyitott, vagy hosszú csipke ujjas esküvői ruháknak, de nagyon sokan keresték az elől zárt, csipkével díszített menyasszonyi ruhákat is. A mai menyasszonyokon azt vesszük észre, hogy képesek lépést tartani a rohanó világban, és már nem ragaszkodnak annyira a „Hófehér”-hez. Egyre keresettebbek a színes esküvői ruhák, természetesen azért egy színes ruhában is a fehér a domináns szín, de ezt fel lehet dobni egy kis fekete csipkével, vagy hímzéssel, egy mályva szalaggal vagy egy kis kék virággal. Így egyszerre lesz hagyományos és bolondos, és akár a vőlegényhez, vagy a dekorációhoz is lehetőség nyílik így tökéletesen passzolni, már az esküvői ruhával is.

Testalkatok tekintetében mennyire széles a kínálat? Alkatra szabhatóak a ruhák?

Szalonunkban a legtöbb ruha európai 40-es standard méret, ez a hazai átlag, így legtöbb ruhánk ebben a méretben kapható. Természetesen vannak kisebb, akár 32-es méretű ruháink is, és megtalálhatóak az 50-52-es méretek is. Ruháink 90 %-a fűzővel ellátott, mely könnyen enged még 1-2 méretet, és könnyen méretre alakítható. Így, ha egy menyasszony 40-es méret, és egy 38-as darabot talált magának, akkor sem kell lemondania álmai ruhájáról, mert 1-2 méretet biztosan tudunk alakítani. Mindenképpen érdemes eljönnie hozzánk, ahol már az első alkalommal, profi varrónővel tud konzultálni a kiszemelt ruháról, és meg tud győződni róla, hogy valóban passzolhat-e az alakjához.

forrás: kozelben.hu

Voltak már különleges, extrém kérések menyasszonyoktól a ruhát illetve a kiegészítőket illetően?

Természetesen voltak, és mindig örömmel gondolunk vissza az olyan kérésekre, kérdésekre, melyek nekünk is kihívást jelentenek, hisz ezekből tanul és fejlődik az ember. Nehéz lenne mindet felsorolni, de van pár, amely tényleg felejthetetlen élményt hagyott. Előfordult már, hogy a menyasszony a saját és a vőlegény játékszeretetével próbálta belecsempészni a kedvenc hobbijukat az esküvőbe, és olyan ruhát keresett, melyen „legó kalandos” motívumokat kellett volna rávarrni az esküvői ruhára, szó szerint tele legó darabokkal. Megpróbáltuk a tőlünk telhető legtöbbet kihozni az ötletből, de sajnos őket le kellett beszélnünk róla, hisz az apró legó darabok folyamatosan beleakadtak volna a tüll szoknyába, ez pedig megnehezítette volna a mozgást. Kompromisszumkészségüknek hála, felajánlottunk egy másik ötletet, vásároljanak egy egyszerűbb fehér kis esküvői ruhát, és legó darabok rávarrása helyett vigyék el a ma már nagy népszerűségnek örvendő gépi hímzőkhöz a legó képekkel együtt, és hímeztessék rá a ruhára az összes motívumot, amit csak szeretnének.

A másik kellemes élményünk, amikor egy úriember félve kért tőlünk időpontot – kiderült, ő maga a Menyasszony. Bár Magyarországon még nem megengedett az azonos neműek törvényes házasságkötése, ők otthon a kertben, nem hivatalosan, baráti légkörben mégis szeretnék megejteni ezt a számukra fontos ceremóniát. És ha nekik fontos, akkor bizony nekünk is az! Különleges kérését fogadva munkaidő után, szalonunkat bezárva szeretettel fogadtuk, és kiválasztottunk egy csodaszép ruhát számára, így boldogabbá téve az Ő és kedvese nagy napját is.

A legkedvesebb emlékünk pedig mai napig az, amikor egy 79 éves hölgy besétált szalonunkba az 55. házassági évfordulójukat ünnepelve, házasságuk megerősítésére keresett fehér csipke, (természetesen) zárt esküvői ruhát! Órákon keresztül el sem engedtük szalonunkból, pedig az első tíz percben megtalálta álmai ruháját. Csak mesélt és mesélt, mi pedig örömmel hallgattuk a csodálatos együtt töltött 55 évet férjével, és a megannyi izgalmat a szíve alatt, melyet érzett a mostani ruha kiválasztásánál, majd csillogó szemekkel, remegő hangon, megkérdezte tőlünk, hogy „vajon tetszeni fog-e a papának” mikor az oltárhoz vonul ismét 55 év szerelem után? Hát erre mit is mondhattunk volna? Csak annyit, hogy ezért érdemes itt lenni, és segíteni!

SHARE