2
0

A Fradi ultrák múlt héten vasárnap tüntettek Kubatov Gábor házánál, ugyanis még mindig elégedetlenek a jelenlegi helyzettel. A feleség, Kubatov Ágnes mélységesen fel van háborodva, nyílt levélben kérte a szurkolókat, hogy többet ne menjenek az otthonukhoz. A fanatikusok egyből reagáltak a felhívásra.

Közel ezer drukker gyűlt össze Kubatovék házánál a vasárnapi nap folyamán, hogy ismét kinyilvánítsák véleményüket a jelenlegi rendszert illetően. Kubatov Gábor már így is kihúzta náluk a gyufát a szurkolói kártya és a vénaszkenner bevezetésével, de a legutóbbi szarajevói bojkottja már végleg felvette náluk az i-re a pontot. Történt ugyanis, hogy a szurkolók elutaztak Szarajevóba, a csapat Željezničar elleni mérkőzésére, de a klubvezető ott is kötelezővé tette a szurkolói kártya használatát ahhoz, hogy a fanatikusok be tudjanak lépni a stadionba. Mindezek után született a döntés, hogy kivonulnak Kubatov házához, hogy hangot adjanak véleményüknek. Kubatov Ágnes éppen otthon tartózkodott gyermekével és elmondása szerint megrémítették a történtek, ezért nyílt levelet intézett a szurkolókhoz:

Tisztelt tüntető ultrák, azokhoz szólok önök közül, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet.
Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek? Önök helyénvalónak tartják, ha olyan pólókat nyomtatnak Kubatov családfa címszó alatt, ahol egy fára fel vagyunk akasztva mi szülők a gyermekeinkkel együtt, vagy azt kell olvasnunk, hogy Kubatov, haljon meg a családod? De eddig legalább csak megírták, kinyomtatták, mit gondolnak, most azonban eljöttek hozzánk. Azt kizártnak tartom, hogy ezt bárki normális lépésnek tartsa, szurkoljon bármelyik csapatnak, éljen bárhol, gondoljon bármit a világról. Ezért még egyszer azt szeretném kérni önöktől, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, hagyjanak bennünket nyugalomban élni! Ezúton lezártnak tekintem a témát, és arra szeretném kérni önöket, hogy mérlegeljék a kérésemet.
Köszönöm
Kubatov Ágnes

A válasz a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű Facebook oldalon jelent meg:

A CSALÁD SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!

Tisztelt Ágnes!

Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk tüntetést, hanem oda menjünk, ahol problémánk van. Legyen az egy MLSZ elnök háza vagy épp egy klubelnöké. Az ön férje azt is mondta, őt szidjuk nyugodtan amíg bírjuk, mert őt az nem érdekli.
Ön helyénvalónak tartja, hogy kopasz zavaros hátterű verőlegyének látogatnak meg minket otthonunkban, vagy a munkahelyünkön és fenyegetnek minket?
Ön helyénvalónak tartja, hogy több ezer kilométert utazunk szeretett klubunkért egy idegen országba, hogy szurkoljunk neki, de saját vezetőink jóvoltából még a városba sem léphetünk be és kiutasítanak minket Boszniából vagy épp Horvátországból?
Ön helyénvalónak tartja, hogy hétről hétre „véletlenszerű” NAV ellenőrzéseket tartanak több szurkoló munkahelyén?
Ön helyénvalónak tartja, hogy nyomozók jelennek meg az otthonunkban a rendőrségre beérkezett „névtelen telefonhívásokra” hivatkozva?
Ön helyénvalónak tartja, hogy az ön férje intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermeket nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti?
Ezek mind-mind a történelem egy sötétebb korszakát idézik meg számunkra!
Ön szerint ezt meddig kell tűrnünk?
Ön el tudja képzelni, hogy egy több ezres nagyságrendű tömeg ok nélkül tüntet valakinek a házánál?
Kedves Ágnes! Igaz az a hír, hogy amíg ezres nagyságrendű tömeg tüntetett az önök háza előtt addig a házban több a klub alkalmazásában álló börtönviselt ember tartózkodott, köztük egy gyilkosságért elítélt személy? Ön ilyen embereket beenged a házába, ahol a 12 éves kislányukat nevelik?
Tájékoztatásul közöljük, nem nyomtattunk pólókat Kubatov családfa címszó alatt. Ha az ön férje ezzel rémisztgeti önt, kérjük szóljon rá, hogy ne tegye! Mi is csak egy darab ilyen pólóról láttunk egy képet az interneten, de a tüntető ultrák egyike sem viselt ilyen pólót.
A család nálunk szent és sérthetetlen. Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a „fiait”. Legalább is nemrég még így nevezte ezt a több ezer embert, akik a Fradi családjának a tagjai és akik ellen fordult.
Mi is kértünk a férjétől sok mindent, például azt, hogy távozzon a társaival együtt és fejezzék be a szurkolók üldözését! Ezt kérni is fogjuk, amíg el nem érjük a célunkat!
Kérjük, beszéljen férjével!
Köszönjük,
Ferencváros szurkolók

HAJRÁ FRADI!

SHARE