2
0

Egy alkalmazás segítségével könnyen leellenőrizheted ki távolított el téged mostanság az ismerősei közül.

Ha nem is mered bevallani másoknak, szíved legmélyén érzed azt a leírhatatlan kíváncsiságot és fájdalmat, mikor rádöbbensz, kevesebb ismerősöd lett, mint korábban – és egy dolgot biztosan tudsz: te nem töröltél le senkit. Szinte hidegzuhanyként, váratlan eseményként érint az, hogy az eddigi 1314 ismerősöd helyett, mostanra mindössze 1313 ismerős maradt. Lázas kutatásokba, nyomozásba kezdenél, de nem tudod, hol kezdjed? Ez az applikáció könnyíthet később a helyzeteden.

Az app mindennemű kreativitást nélkülöző neve a Who Deleted Me on Facebook, azaz Ki törölt le a Facebookról. A nevén ugyan nem gondolkodhattak olyan sokat a fejlesztők, de legalább praktikus és nagyon sokan rátalálhatnak ezáltal a programra. Bizonyára ez volt a céljuk, és így nemcsak Androidra és iOS-re lehet letölteni az alkalmazást, még a Google Chrome böngészőhöz is készítettek egy bővítményt.

Kép: Who Deleted Me Facebook oldala
Kép: Who Deleted Me Facebook oldala

Az alkalmazás hátul ütője az, hogy utólag nem tudja megmondani, ki távolított el téged az ismerősei közül, csak azután ad információkat a változásokról, miután feltelepítetted a programot és szinkronizáltad az adatokat.

A Who Deleted Me on Facebook elérhető Androidon, iOS-en, valamint a Chrome bővítményei között is megtalálható.

SHARE