0
0

Mindenkinek megvan az a barátja, aki folyamatosan elárasztja különféle frissen feltett vicces videókkal. Ha unod már a cicás videóit, és valami igazán ütőssel akarsz visszavágni, érdemes végigböngészni az alábbiakat, amik először csak megkérdőjelezik az emberiségbe vetett hited, de a nézettségi adataik konstatálása után már végképp nem akarsz holnap felkelni. A legtöbbet nézett, legextrémebb videófajtákból válogattunk. Íme.

Megvásárolt dolgok bemutatása (HAUL videók)

Mi ez?

Ez az, amit talán a legtöbben ismernek még Magyaroszágon is. Milliók nézik azt, amint többnyire nők különféle ruhadarabokat és sminkcikkeket mutatnak be bármiféle hasznos információ nélkül. A videók lényege: üdvözlés, hol vette, szatyor és cuccok, aminek még az árát sem tudjuk  meg. Elmondják hogy a kékcsíkos szoknya kék csíkos és szoknya, és nagyon szeretik. Itt egy példa:

[youtube id=”X66WfOqqCw4″]

Mi a baj vele?

A fenti videóban? Ahol egy 13 éves kislányt kétszázezren néztek meg, amint a ruháit mutogatja? A normális HAUL videók sem jobbak, többnyire nők által vásárolt cuccok felemelését nézik millióan (a legsikeresebb HAUL videók 3-4 milliós nézettségel rendelkeznek). Csak sejteni lehet, hogy a nézők többsége nem az, akinek kilopták a postaládájából a heti akciós Lidl-ös, női ruhákat tartalmazó szórólapot. Igaz, itt még elképzelhető, hogy a rúzsok, samponok és ruhák bemutatása sok embernek meggyőzőbb egy nappaliban webcamerába szerencsétlenkedő tinédzsertől mint bármilyen TV reklám, de az a tény, hogy többnyire dekoratív nők teszik ezt, kapargatja a perverz lelkek és ki nem mondott pornó felszínét, és ez tényleg csak a felszín mert:

Suttogós videók (ASMR)

Mi ez?

Az ASMR  videók egy bizonyos körnek készültek, akik birtokában vannak annak a képességnek, hogy a suttogás és a hajkefe bizgerálásának hangja tantrikus állapotba küldje őket. Taglalhatnánk az áltudományt-e mögött, de ez már tényleg legális pornó. Nézzétek a következő videót:

[youtube id=”Kb27NHO_ubg”]

Mi a baj vele?

A videó szerint a szereplő hanghatásaitól bizsergő érzés kéne a tarkódon érezni pusztán relaxációs célból, a kérdés az, hogy megmutatnád-e ezt a barátodnak/barátnődnek? Inkább ne. Hiábaszex mentesek ezek videók, de érzékien suttogó nőket szerintem nem küldenél senkinek tovább, ha pedig igen, akkor elég fura e-maileket kaphatnak tőled a barátaid. Léteznek persze férfiak által előadott ASMR videók, ami nem meglepő, hiszen már régóta tudjuk hogy a lányok is nézek pornót, nem is keveset.

Több órás étkezés élő közvetítésben

Mi ez?

Az internet alja. Egy koreai nő például 9000 dollárt keres azzal hogy élőben eszik órákon át élő Youtube-közvetítésen rendszeresen. Enni mások előtt a filmiparban és az életben is mindig egyfajta jelzésértéke a felsőbbrendűség és dominancia kimutatására. Ennek tudatában szívesen megkérdeznék több szociológust és pszichológust, hogy az alábbi hölgynek miért van több százezres nézettsége:

[youtube id=”oTs7KxD-V-0″]

Mi a baj vele?

Ezen a szinten már semmi. Ilyen esetekben tényleg csak azt lenne érdekes megnézni, hogy azoknak az embereknek, akik végignézik és csetelenek az étkező hölggyel, mivel töltik egy átlagos napjukat. Arra viszont szerintem már senki sem kíváncsi, hogy mit tesznek a fenti videó nézése közben, talán csak arra, hogy mi romlott el az életükben annyira, hogy ezt tegyék.

Kaparós sorsjegy videók

Mi ez?

Emberek sorsjegyet kaparnak, és veszítnek. Kevés nyomasztóbb hangulatú videót tudunk elképzelni mint az alábbi, amit végignézve aligha gondol az ember másra, mint hogy az illetőt utána egy fára felkötött kötél várta:

[youtube id=”qToRz7g5nkA”]

Mi a baj vele?

A szenvedélybetegségeket videóra venni csak elrettentő célzattal kéne. A fenti videó viszont körülbelül olyan érzetet kelt, mintha egy heroinista azt venné fel, hogy bár beszúrja magának a napi adagját, de az nem hat. És az, hogy több száz ilyen videót néznek több ezren nap mint nap.

Pattanáskinyomós videók

Mi ez?

Emberek videót készítenek arról, hogy kinyomják a pattanásaikat, és ezeknek több milliós nézettsége van. Megkímélem az olvasókat és nem rakok ki ebből a műfajból példát, akit érdekel itt a link, de szerintem az általa okozott taruma nem éri meg a kattintást.

Mi a baj vele?

Emberek videót készítenek arról, hogy kinyomják a pattanásaikat, és ezeknek több milliós nézettsége van. Csupán ennyi.

2013-ban készült egy kutatás, ami azt a megdöbbentő eredményt hozta, hogy az emberiség  által a kezdetektől lejegyzett írásos és képi tartalom 90%-a (!!!) az elmúlt két évben jött létre. Hátborozongató belegondolni milyen adattárolási lehetőséget biztosít nekünk az internet, és abba is, hogy egy pattanás gennye milliónyi embert érdekel.

SHARE