1
0

Egyszerű földi halandók vágták magukat Victoria’s Secret-pózokba, hogy rámutassanak: lapos has és gyönyörű bőr nélkül is lehet egy nagy kifutóként tekinteni a világra.

Mindenkivel előfordult már, hogy a bikinis plakátokat látva beleszeretett egy-egy darabba, és azonnal beszerezte azt – majd jött a rémes csalódás, hogy bizony nem áll éppen olyan jól, mint a duplanullás méretű modelleken. Több márka – köztük a Dove is – épített már arra kampányt, hogy “valódi”, hétköznapi méretekkel rendelkező nőkkel népszerűsítette termékét, most azonban a tökéletes test-tápláléklánc csúcsát, a Victoria’s Secret idei bikinikollekcióját célozta meg néhány vállalkozó szellemű és mindenekelőtt magabiztos nő.

A Victoria’s Secret híres arról, hogy valóban a leghibátlanabb külsejű és tökéletes alakú modelleket alkalmazza fehérneműi és fürdőruhái bemutatására, ezzel elérhetetlen célokat állítva a hétköznapi nők elé. A Buzzfeed közzétett egy fotósorozatot, ahol a szerkesztőség hölgytagjai próbálják utánozni az idei bikinikampány pózait – természetesen az adott darabokat viselve. Korántsem tökéletes testű nők pózolnak magabiztosan Candice Swanepoelként, és pucsítanak a habokban hétköznapi modellekként.

Elmondásuk szerint arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy nem a lapos has és a tökéletes bőr teszi boldoggá az embert, hanem az önbizalom és a kisugárzás.  forrás: buzzfeed.com

SHARE