1
0

Az NBC – a rajongók legnagyobb bánatára – úgy döntött, leveszi a műsorról Bryan Fuller nagysikerű  sorozatát, és nem rendel több évadot a Hannibal Lecter életét bemutató hátborzongató thrillerből.

A Mads Mikkelsen főszereplésével futó Hannibal könyörtelen és sötét, az emberi psziché rejtett bugyraiban turkáló sorozat – az amerikai kereskedelmi csatorna hollywoodi napfényben sütkérező lelkivilágú vezetőinek úgy tűnik, elege lett a vérből és a kannibalizmusból.

Bryan Fuller ennek ellenére nem haragszik: hivatalos kommentárban fejezte ki háláját az NBC-nek:

Az NBC lehetőséget adott számunkra, hogy elkészítsünk egy olyan sorozatot, amit egy csatorna sem mert volna felvállalni ,és három évad erejéig műsoron tartani a sokkoló képi világ ellenére. Jen Salke és kreatív csapata fantasztikus kollégáknak bizonyultak. Hannibál története idén nyáron véget ér az NBC-n, de az éhes kannibál bármikor megvacsorázhat még. Én is szívesen az NBC asztalához ülök újra, ha lehetőség adódik.

A Hannibal 3. évadának hátralevő részeit még levetíti a csatorna. A sorozat rajongói eközben megkezdték (valószínűleg hiábavaló) hadjáratukat az NBC közösségi oldalain a műsor folyatásáért.

SHARE