1
1

A hírességek is olyanok, mint mindenki más – ők is szeretnek olykor füstölögni! Számos olyan nemzetközi híresség él szerte a világon, akik előszeretettel fogyasztanak marihuánát különböző indokokból, legyen szó rekreációs vagy orvosi használatról. Az alábbi listán a 10 leghíresebb kortárs stonerről olvashattok.

E cikk írója nem kíván ezen írással állást foglalni marihuána ügyében, vagy a drogfogyasztást propagálni (nem fizet neki érte senki), így a vita helyett inkább szórakozzunk együtt!

1. Justin Timberlake

Kép: Flickr.com

Timberlake napjaink egyik legszínesebb figurája – pop és R&B énekes, dalszövegíró, zeneszerző, producer és színész –, aki állandóan dolgozik. Saját bevallása szerint rendszeresen szokott marihuánával kikapcsolódni „A fű segítségével képes vagyok kikapcsolni az agyamat… Néha szükségem van egy kis lazításra. Egyes embereket pedig könnyebb elviselni betépve.” Azt hiszem ez utóbbival mind egyet tudunk érteni.

2. Whoopi Goldberg

Kép: Fanpop.com

A színész/humorista asszonyság egyike azon keveseknek, akik Oscar-, Tony-, Emmy-, Grammy-, és Golden Globe-díjasok egy személyben. Goldberg emellett közismert orvosi marihuána fogyasztó (így tartja kordában glaucomáját /zöldhályog), aki nyíltan támogatja a legalizációt.

3. Hugh Hefner

Kép: Politico.com

Az élő legenda, a Playboy szülőatyja, Hugh Hefner rendszeres marihuána fogyasztó. Hef saját vallomása szerint a fű segít neki koncentrálni az energiáit, kizárni a zavaró tényezőket munka közben, ráadásul türelmesebbé is teszi, így pedig könnyebben elbánik a nyulakkal. 88 évesen talán megengedhet magának egy kis élvezetet nem igaz?

4. Rihanna

Kép: Dopechef.com

A pop rezidens rosszkislánya nem meglepő szereplője e listának. Elég egy kicsit lapozgatni a művésznő Instagramján és egyértelművé válik, mennyire szereti Rihanna a füvet.

Cameron Diaz

Kép: Faceportal.hu

Cameron Diaz közel húsz éve a filmszakma rivaldafényében él. Azt viszont annál kevesebben tudják róla, hogy egy középiskolába járt Snoop Doggal. „(Snoop) egy évvel idősebb nálam. Biztos vagyok benne, hogy tőle kaptam az első spanglimat. Szinte mindig volt nála.”

6. Seth Rogen

Kép: Digitaltrends.com

Rogen a stoner hírességek egyik koronázatlan királya. Állítólag napi szinten szokott füstölögni. Az Ananász Expressz és az Itt a vége sztárja előszeretettel humorizál a “hírhedt növénnyel”. A Hollywood Riporter cikke szerint előfordult már olyan is, hogy a Sony Pictrures producere, Amy Pascal nem tudott beköltözni új lakásába, mert Rogen és Evan Goldberg telefüstölték az egész lakást már az avatóbuli előtt.

7. Lady Gaga

Kép: Ladygagaexplore.com

Az extravagáns popénekesnő a CBS-nek adott nyilatkozatában kifejtette; „Rengeteg füvet szívok, miközben zenét szerzek… Szóval nem is próbálom szépíteni, nem vagyok kimondottan józan emberi lény.“

8. Matthew McConaughey

Kép: Variety.com

McConaughey, a Csillagok között  (Interstellar) és a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) sztárja már régi szmóker. Talán egyesek még emlékeznek rá a Tökéletlen Időkből is (Dazed and Confused). A színészt (aki azóta sikereinek köszönhetően kicsit megkomolyodott) 1999-ben mégis letartóztatták birtoklásért austini otthonában, ahol meztelenül nyitott ajtót a rendőrségnek.

9. George Clooney

Kép: Huffingtonpost.ca

Bizony, még mindenki kedvenc sármőre, George Clooney is gyakran elszív egy jointot kedvenc Nespressoja mellé. A hírt egy amszterdami coffe shop (névtelenségét kérő) tulajdonosa osztotta meg a nagyvilággal, aki szerint Clooney rendszeresen látogatja boltját. Többé nem titok a színész híres magabiztosságának kulcsa.

10. Snoop Dogg

Kép: Rollingstone.com

Ugye nem gondoltátok, hogy pont Snoop Dogg fog lemaradni a listáról (vagy Snoop Lion)? A híres rapper állítólag platinakártyás orvosi marihuána fogyasztó, aki épp a közelmúltban tért át a rasztafari hitre. ’nuff said!

SHARE