1
0

A BSK Crossfight edzőterem mottója: „Nincs kifogás, csak edzés.” Még csak januárban nyílt, de már az MTK női kézilabda csapata is tiszteletét tette és kipróbálta a terem adta lehetőségeket. Nem vicc, itt tényleg Dietz Gusztáv izzaszt meg, de ha valami könnyedebbre vágysz, ott van a jóga, vagy az aerobik.

Unod már a belvárosi tömegnyomort az edzéséken? Ha esetleg lenne időd lemenni, nincs üres időpont a teremben? A BSK Crossfight egy olyan edzőterem, ahol mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő edzést, hatalmas területen, több időpontban. Nem muszáj a kemény küzdősportok szerelmesének lenned, lehetsz jóga vagy akár aerobik párti is, a BSK edzői csapata tárt karokkal vár.

Az edzések kínálata igen sokszínű: Cross, Ring, Jóga, Tatami, Aerobik, Funkcionális Állvány edzések között válogathatsz kedvedre. Itt nem csak a profikat, de a kezdőket is szívesen várják edzésre. Olyannyira emberbarát a terem, hogy a pénztárcádat is kíméli. A legdrágább bérletük 14.900 forintba kerül, ami korlátlan, vagyis mindenféle edzést szabadon látogathatsz vele. Ha pedig egyféle edzés érdekel, akkor arra is választhatsz magadnak bérletet.

Dietz Gusztáv mellett Hegyi Csaba, Krasznai Gábor, Ónodi Zsófia dolgoztatja meg izmaidat egy-egy edzés alkalmával, de a névsor még hosszan sorolható. Kedvet kaptál? Ha most vásárolsz napijegyet, vagy bérletet akkor még egy szolikuponnal is megajándékoznak az izomláz mellé.

Munka előtt érsz csak rá egy kis mozgásra? Az órák nem csak este vagy késő délután vannak, hanem reggel, napközben is. Hétfőtől- péntekig 06:00-22:00-ig, szombat-vasárnap pedig 08:00-20:00-ig van lehetőséged meglátogatni a BSK-t.

Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. A parkolóhely vadászattal sem kell bajlódnod, az edzőteremnél a parkolás is biztosított.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Tedd próbára az erőd!” – irány a BSK Crossfight, ha kell egy kis izomláz.

SHARE