0
0

Elkapták az elkaphatatlant. Múlt hétvégén valószínűleg nők ezrei dőltek kardjukba, amikor megtörtént a lehetetlen, és George „sosemnősülökmeg” Clooney kimondta azt a bizonyos igent Amal Alamuddinnak. A világ egy fokkal szürkébb hely lett, közben pedig mindenki azt kérdezgeti, ki ez a nő?

Lassan, de biztosan elfogytak a hollywoodi színésznők Clooney elől. Olyan tekintélyes ex-listát tudhat magáénak, mint kevés más filmsztár, házasságundora viszont nagyon is közismert tény. Kevesen tudják, de már volt egyszer házas, 1989-ben Vegasban vette feleségül Talia Balsam amerikai színésznőt. Négy évvel később a „soha többé nem nősülök meg” felkiáltással írta alá a válási papírokat, és egészen mostanáig tartotta is magát elhatározásához. Ha lehet hinni a bulvárhíreknek, kapcsolatainak rendszerint akkor lett vége, amint az épp aktuális szerencsés elkezdte pedzegetni a házasság témát.

A bejrúti születésű, de Londonban dolgozó Alamuddinnal 2013 végén hozta össze a sors. A hollywoodi felszínességet Clooney egészen más ligára cserélte: újdonsült barátnője ugyanis legalább akkora név az ügyvédszakmában, mint Clooney a színészek között. Oxfordban végzett, három nyelvet beszél anyanyelvi szinten, A nemzetközi és az emberi jogok a szakterülete, és többek közt olyan neveket védett már eddig, mint Julia Timoshenko, vagy a WikiLieaks-balhé arca, Julian Assange. Amióta kiderült kapcsolata Clooney-val törölte Twitterét, és Instagramra sem töltöget naponta tizenhét szelfit edzés/shopping/Georgedarling témakörben. Eljegyzésüket idén áprilisban jelentették be, akkor a rosszindulatúak valószínűleg már dörzsölték a tenyerüket, mikor lesz egyszer csak hűlt helye az Oscar-díjas színésznek, de nem így történt. Múlt szombaton Velencében vonultak oltár elé akkora csinadrattával, hogy azóta is erről cikkezik minden pletykalap. Ahogy azt előre sejteni lehetett, Clooney megadta a módját annak, hogy agglegénységének búcsút mondjon, sztárséfek, celebek, motorcsónakos integetések és fotóshadok jellemezték a négy napos esküvőmaratont.

Brad Pitt, a vőlegény évszázados cimborája kihagyta ugyan a bulit, de a násznép így is celebszagú volt, valószínűleg együtt vonatozott Anna Wintour, Matt Damon, Cindy Crawford és Bill Murray is, aki egyébként nem vitt ajándékot az ifjú párnak.

SHARE