0
0
forrás: appworksinc.com

Következzen hétvégi app ajánlónk, ha unalmadban nem tudnál mit kezdeni magaddal és elkelne pár új alkalmazás a mobilodon. És… most több mint 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz egy játékot! 

Első alkalmazásunk a Hitman Go! bérgyilkosos, stratégiai, ellenség elkerülős/kinyírós játék, amelyet most kivételes hétvégi akció során 60 százalékkal olcsóbban megvehetsz, Google Play áruházban 488 jó magyar forintért, míg az App Store-ban 1,79 euróért.
Itt egy kis gameplay, nézzétek meg:
[youtube id=”fFQzCfo1cQk”]

Javában zajlik a 2014-es nanjingi ifjúsági olimpia. A NOB által kiadott hivatalos Olympic TV alkalmazással nem maradsz le semmilyen eseményről sem! Élőben követheted a legtöbb versenyt, elsőként értesülsz a legfrissebb hírekről. Ha még nem szedted le, itt az ideje!

22-én adtak ki egy kisebb frissítést a népszerű Clean Master alkalmazásra. Ez gyakorlatilag egy all-in-one applikáció, mert optimalizálja az Androidot, mialatt memória és sebesség gyorsító is. Plusz, ha ez még nem lenne elég, még egy antivírust is tartalmaz, mindezt ingyen! Érdemes leszedni, tényleg hasznos app!

 

forrás: kitguru.net
forrás: kitguru.net

 

SHARE